top of page
Natasja.jpg

Over mij

Vijf jaar geleden moest er een boom in mijn eigen tuin worden gekapt. Het toeval wilde dat ik door de boomverzorger gevraagd werd zelf ´grondvrouw´ te zijn. Ik was verantwoordelijk voor de veiligheid van de mensen op de grond en voor de efficiënte doorstroom van takken. Inmiddels klim ik zelf in de hoogste bomen en heb ik in dit vak ruim vijf jaar ervaring. Daarnaast heb ik de nodige kennis vergaard en blijf ik leren om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied. Met ons enthousiaste en professionele team kom ik me graag inzetten voor uw bomen en tuin!

natasja rotsklimmen.jpg

Bergbeklimmen

Iedereen heeft wel een gezonde portie aan ´hoogtevrees´. Het is immers niet zo logisch om je op gevaarlijke hoogtes te wagen. Zeker als Nederlanders zijn we het niet gewend! Door het bergbeklimmen leerde ik te genieten van de mooiste uitzichten, samen te werken en te vertrouwen op mijn klimpartner, mijn eigen grenzen keer op keer een stukje te verleggen, én dat veiligheid op de eerste plaats staat! 

Het uitzicht vanuit een boom is minstens zo mooi. Je komt bovendien op een plek, de kroon van de boom, waar niet zo vaak iemand komt. Misschien ben ik soms wel de eerste die dít uitzicht mag ervaren! Het voelt net zo exclusief als lopen door een maagdelijk sneeuwlandschap. Het is een plek die alleen voor de vogels en de boomverzorger is weggelegd... Daarnaast voel ik me echt verbonden met de boom die ik zo goed mogelijk probeer te snoeien. Het is een leuke uitdaging om zo vlot mogelijk mijn weg te vinden door de kroon van de boom. 

eindexamen.jpg

Conservatorium

Toen ik koos voor een opleiding aan het conservatorium van Tilburg deed ik dat omdat ik niet anders kon dan gehoor geven aan mijn passie: muziek maken. 

Mensen zeggen vaak: 'wat mooi, je hebt van je hobby je beroep gemaakt'. 

Maar voor mij is dat wat Leven ís; doen wat je gelukkig  maakt! 

Voor mij is dat het leiden van koren, optreden als zangeres, zowel in de oude, als hedendaagse muziek, en een belangrijk deel van mijn tijd: bomen verzorgen! 

Ik ben veel buiten en het houdt me fit. Boomverzorgen is ook een teamsport. Dat vind ik heerlijk, dat je elkaar nodig hebt en meestal zonder woorden elkaar begrijpt.  

bottom of page